Bureau

Wat maakt ons anders dan de meeste van onze collega’s? Een vraag die eigenlijk door onze klanten beantwoord moet worden. Maar we doen graag zelf een poging. We hopen dat onze relaties zeggen:

“JWB, ja, dat is een gemotiveerde club mensen met goede en creatieve ideeën. Gepassioneerd ook en gedreven om te komen tot het optimale compromis. O ja, en de samenwerking, die is top, heel persoonlijk met korte lijnen. Een club waar je je als klant gewaardeerd voelt”

Hmm.. hoorde ik daar compromis? Altijd minder toch, compromis? Nee, vinden wij niet. Ja, als de sky the limit is, dan zorgen wij zonder enig compromis dat een product of dienst een succes wordt, wereldwijd zelfs, als dat gevraagd wordt. Maar in een periode waarin budgetten onder druk staan, zijn wij meer dan bereid om binnen die beperkingen te komen tot een oplossing die past én werkt.

En om dat briljante concept te laten slagen, kunnen wij het complete scala aan communicatiemiddelen inzetten. Van de postkoets tot Twitter. Veel disciplines hebben wij in eigen huis en de rest huren wij in. JWB gelooft in Het Nieuwe Werken, maar definieert het anders. Bij ons heeft het veel meer te maken met samen, passie, plezier in je werk en wederzijds respect, dan met vrijheid in tijd en locatie. Wij proberen ons steentje bij te dragen aan een vriendelijke wereld, waarin mensen samen tot mooie dingen komen.