Creatieve Communicatie
Jouw website, als een spookje?
Laat weten dat je écht bestaat! Gebruik de Google Search Console en Google Trends. Optimaliseer op topics, niet op zoekwoorden. Zet de zoekwoorden voorin de Title tag en maak een aantrekkelijke Meta Description. Vergeet de Alt-tag niet bij visuals! Geschrokken? Er is nog veel meer mogelijk maar wees niet bang, we helpen graag! Alvast een kleine tip: refresh deze pagina nooit!
Social media, het spinnenweb!
Raak niet verstrikt in het spinnenweb van (hash)tags, links, targetgroups en platforms. Het komt er eenvoudig op neer: monitor en reageer! Het is hét instrument om snel en laagdrempelig in contact te komen met je doelgroep! Omarm de betrokkenheid van je volgers / likers! Je staat er niet alleen voor, neem gerust contact op! Alvast een kleine tip: refresh deze pagina niet!
Youtube, niet spannend genoeg?!
Wist je dat YouTube, video’s kwalificeert naar hoe lang mensen kijken? Dus hoe langer jij de kijkers blijft boeien met je video, hoe hoger deze in de ranglijst komt te staan. Als mensen op zoek zijn naar een video over een specifiek onderwerp, dan kijken ze vaak niet langer dan 30 seconden. Blijf de kijker dus verrassen! Bang voor het ‘hoe dan?’ Neem gerust contact op!