Social Media Content Creatie

Voor veel relaties fungeert JWB als content creator als het gaat om social media. We bepalen niet alleen welke media het beste aansluiten, maar kunnen ook daadwerkelijk zorgen voor de creatie van aantrekkelijke tekst met goede beelden.

Wil je als bedrijf zelf de regie houden over wat er gepost wordt, dan begrijpen wij dat natuurlijk helemaal. Juist daarom hebben wij checks ingebouwd die ervoor zorgen dat je vooraf inzage hebt in wat geplaatst gaat worden. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf; niemand weet beter wat er bij jullie speelt dan jijzelf tenslotte.

Wij ondersteunen en ontzorgen en dat tot volle tevredenheid van de organisaties die dit bij ons uitbesteden. Dus… kost het bijhouden van social media jullie te veel tijd, twijfel je aan het effect of wil je meer likes op jullie pagina(s), bel ons! We helpen je graag.

Hier een goed voorbeeld van onze opdrachtgever Kasper Faunafood waar wij complete posts en campagnes voor maken.! Ga hier naar de Facebookpagina van Kasper Faunafood.